normal-fiilis.jpg
 

Uutiset

05.01.2018

Tietosuojalaki muuttuu. Varmista sähköinen markkinointisi Synergia Boxylla.


Synergia Boxy –uutiskirjetyökalu mahdollistaa sähköisen markkinoinnin suurelle vastaanottajajoukolle. Boxy on nyt entistä helppokäyttöisempi: Uutiskirjeiden luonti , lähetys ja tilastointi onnistuu mutkattomasti. Ette tarvitse muuta kuin tietokoneen ja nettiyhteyden käyttääksenne Boxya. Voitte siis lähettää uutiskirjeenne mistä päin maailmaa tahansa!


Uudistukset:

Synergia Boxyn versio 2 eroaa vahvasti aiemmasta versiosta.

Uutiskirjeet:

Koko uutiskirjeen luontiprosessista on tehty helppokäyttöisempi. Sivupohjien ja uutiskirjeiden muokkaus on yhdistetty, eli mm. fonttia vaihdettaessa ei enää tarvitse navigoida kahden eri sivun välillä.

Uutiskirjeen muokkaus on rakennettu dynaamiseksi - entinen editori on poistettu ja muokkauksessa on siirrytty solu -ajatteluun. Voit lisätä soluja (Teksti, Kuva, Teksti+kuva, eroitin) rajattomasti ja vaihtaa näiden järjestystä halutessasi. Tekstisolussa käytössäsi on Synergia Foxy -julkaisujärjestelmästämme tuttu inline -editori. Kuvien rajauksessa käytössäsi on rajaustyökalu, jolla saat kuvista saman mallisia ilman erillistä kuvan muokkaustyökalua (esim. Photoshop). 

Saat milloin vain piilotettua muokkausnapit, jolloin vasen palsta toimii Esikatseluna. Voit myös missä vaiheessa tahansa lähettää itsellesi testiviestin, eli tämäkin toiminto on yhdistetty suoraan muokkaustilaan.

EU:n GDPR -laki

Uudistettu Boxy ottaa huomioon toukokuussa 2018 voimaan tulevan EU:n GDPR -lain. Lain myötä ei voida enää lähettää massapostia vastaanottajille, jotka eivät ole uutiskirjettä tilanneet. Tilaus pitää myös pystyä todistamaan!

Boxyn kautta saat lisättyä sivullesi lomakkeita, joilla voit kerätä vastaanottajia. Opt-in -lomake lähettää vastaanottajan postiin varmistusviestin, ja vasta sen sisältämää linkkiä seuraamalla tilaus aktivoituu. Näin Boxyyn jää todiste, että vastaanottaja on oikeasti tilannut uutiskirjeen.

Uusi laki pätee myös jo olemassa oleviin postituslistoihin. Alkuvuosi 2018 kannattaa siis käyttää kampanjointiin ja varsinaisten tilausten keruuseen.

Muita muutoksia

Versiopäivityksen myötä kaikkea Boxyn toimintaa on viety käyttäjäystävällisempään suuntaan. Ulkoasua on selkeytetty ja koodia nopeutettu.

Lisätietoa

Jos olet Boxysta kiinnostunut, tai olet jo Boxy-asiakas niin voit ottaa yhteyttä suoraan sähköpostilla matti.hautaniemi@mainossynergia.com tai puhelimitse: 040 724 0806.

PS: Boxyn tietoturvaparannusten myötä nykyisten Boxy -käyttäjien salasanat on vaihdettu. Ota yhteyttä saadaksesi uudet tunnukset.