normal-fiilis.jpg
 

Uutiskirjeet

Boxyssa uutiskirjeiden luonti, kierrätys, testaus ja lähetys on todella helppoa. Uutiskirjeiden määrää ei ole rajoitettu, eli voit tehdä lähetyksiä milloin vain.

Uusitussa Synergia Boxyssa uutiskirjeet ja sivupohjat on yhdistetty kohdan Uutiskirjeet alle. Sivupohjia ei tarvitse siis rakentaa erikseen, vaan koko uutiskirje on muokattavissa samalla työkalupaletilla.

Käytössäsi on Inline-editori, mikä tarkoittaa sitä, että voit muokata tekstejä suoraan paikallaan (ilman erillistä editori-ikkunaa). Kuvien rajaustyökalun avulla saat kaikista kuvista saman malliset, jolloin uutiskirje säilyy yhtenäisenä.


 

v2-uutiskirje1.jpg

Kun luot uutta uutiskirjettä, voit valita haluatko hyödyntää jo luomaasi pohjaa.

Voit tuoda pelkästään tyylimääritteet, tai halutessasi koko uutiskirjeen. Näin sinun ei aina tarvitse miettiä uudestaan värimaailmaa, fontteja tai kuvien kokoja.

 

v2-uutiskirje2.jpg

Uutiskirjeen muokkaus tapahtuu reaaliaikaisilla työkaluilla.

Oikealta palstalta voit muokata kirjeen ulkonäköä (mm. värit, fontti, kuvien koko). Muutokset päivittyvät reaaliaikaisesti vasemmalle palstalle. Värivalikoima on vapaasti muokattavissa yrityksenne näköiseksi. Fonttivalikoima koostuu eri käyttöjärjestelmistä oletuksena löytyvistä fonteista, jolloin uutiskirje näyttää hyvältä kaikilla vastaanottajilla.

 

v2-uutiskirje3.jpg

Kuvien kohdalla on mahdollisuus hyödyntää rajaustyökalua.

Työkalun avulla kaikki uutiskirjeen kuvat ovat yhtenäisiä. Kuvien lisäys kirjeeseen helpottuu koska niitä ei tarvitse ennakkoon rajata erillisellä kuvankäsittelyohjelmalla. Kuville voidaan asettaa kuvateksti, vaihtoehtoinen teksti ja linkki.

 

v2-uutiskirje4.jpg

Inline-editori mahdollistaa tekstien päivityksen paikallaan, ilman erillistä editori-ikkunaa.

Editorin avulla tekstien joukkoon saa lisättyä otsikoita, perusmuotoiluja ja kuvia. Editorin saa näkyviin maalaamalla tekstin tai hiiren oikealla painikkeella.

 

v2-uutiskirje5.jpg

Voit tuoda rajattomasti uusia soluja helppokäyttöisellä valikolla.

Uutiskirjeeseen voi tuoda tekstisolun, kuvasolun, teksti+kuva -solun sekä eroittimen. Kaikkien ulkonäkö noudattaa pohjaan määriteltyjä tyylejä, jolloin uutiskirjeen rakentaminen käy sutjakkaasti. Solujen järjestystä voi vaihtaa ylös/alas-nuolilla.

 

v2-uutiskirje6.jpg

Kirjeen esikatselu on luonnollisesti mahdollista suoraan muokkaustilassa.

Voit milloin tahansa piilottaa vasemman palstan painikkeet, jolloin vasen palsta toimii esikatseluna. Voit halutessasi lähettää testiviestejä milloin vaan, jolloin voit seurata miltä kirje näyttää sähköpostissasi.

 

v2-uutiskirje7.jpg

Uutiskirjeen lähetys tapahtuu valitsemalla haluamasi ryhmät.

Näet lähetyksen edistymisen reaaliajassa. Lähetyksen jälkeen saat suoraan listan vastaanottajista, joille kirjettä ei lähetetty (perunut tilauksen tai sama kirje on lähetetty jo aikaisemmin). Voit lähettää uutiskirjeitä myös ajastettuna.

 
 


Ominaisuudet:

  • rajattomasti uutiskirjeitä
  • uutiskirjeiden kierrätys
  • kuvien rajaustyökalu
  • Inline-editori
 

Lisätietoa: